Jacky Clothing

De absolute top op het gebied van 'ouderwetse' mode voor de moderne man is Jacky. Ontworpen en geproduceerd in Nederland. Geen massaproductie, maar excellent en exclusief.

Geïnspireerd door oude foto's en films ontwerpt Jacky kleding gebaseerd op de forties, fifties and sixties. Authentieke mode met de kwaliteit van nu. Jacky streeft naar optimale draagcomfort en gebruikersgemak.  Er wordt zoveel mogelijk gekozen voor materialen die goed gereinigd kunnen worden en bij voorkeur zelf te wassen zijn.

Exclusief

Naast standaard kleuren zoekt Jacky voortdurend naar exclusieve stoffen. Het komt regelmatig voor  dat we in een design slechts 5 pantalons maken, die daarna niet meer te bestellen zijn.

Maatwerk

De exclusieve kleding van Jacky wordt in de meeste standaard maten in een klein atelier in Nederland vervaardigd. Maar ook als je geen standaard maat hebt kun je bij Jacky uitstekend terecht. Voor slechts een kleine toeslag van € 10,- kunnen we onze vintage mode ook op maat maken. De levertijd bedraagt dan 2 à 3 weken.

Artiesten en Bands

Als artiest sta je maar mooi in je spreekwoordelijke hemdje als mensen in het publiek dezelfde kleding dragen als jij. Ook daarom kom je als artiest of band naar Red Fox | rockenrollkleding.nl om met een goed advies een outfit samen te stellen die past bij jou muziek en jouw stijl.Vrijblijvend advies

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Jacky neem je contact op met Jacky Plantaz op 06-51586027 of stuur ons een email.